Vuurboom start in mei met nieuwbouw acht woningen in Middelstum

Op dinsdag 2 februari ondertekenden Matthieu van Olffen (directeur-bestuurder van Wierden en Borgen) en Rolf Vuurboom (directeur Vuurboom BV) een overeenkomst over de bouw van acht levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen aan de Coendersweg in Middelstum. De woningen worden energieneutraal en aardbevingsbestendig en moeten rond het einde van het jaar gereed zijn voor de verhuur.

Matthieu van Olffen: ‘’We willen de woningen aan de Coendersweg graag snel gebouwd hebben. Daarom hebben we net als aan de Badweg in Loppersum gekozen voor een woning van Vuurboom. Een ons bekende en goede woning.’’
Rolf Vuurboom: “We zijn blij met het vertrouwen in ons familiebedrijf. We zijn slagvaardig en zetten ons in om weer acht kwalitatief goede woningen te realiseren.”

De huurwoningen die op de plek staan waar de nieuwe woningen komen, worden in de komende tijd gesloopt. De bouw zal naar verwachting in mei kunnen beginnen. Ondertussen worden de prefab wanden, vloeren en daken al klaargemaakt in de fabriek. Bij een voorspoedig proces kunnen de woningen eind 2021 in de verhuur.

Overzicht