Overstap naar WoningNet: informatie voor woningzoekenden

Op 3 maart stapt Wierden en Borgen helemaal over naar WoningNet. Wij bieden vanaf deze datum ons woningaanbod in de gemeenten Het Hogeland, Loppersum, Westerkwartier en voormalig gemeente Ten Boer aan op Woningnet Boven Groningen.

Geen woningaanbod van 26 februari t/m 3 maart

Om alle gegevens goed over te zetten gaat de huidige website https://www.mijn.wierdenenborgen.nl op 26 februari offline. Dit betekent dat wij tussen 26 februari en 3 maart geen woningen aanbieden. Heeft u een reactie op een woning openstaan? Geen zorgen, medewerkers van de afdeling Verhuur nemen die week per mail of telefoon contact met u op als u bovenaan de lijst staat voor een woning. U kunt op 3 maart vanaf 10.00 uur terecht op de vernieuwde website.

Bewaar historische reacties

Bij de overstap naar WoningNet gaan uw historische reacties verloren. Wilt u deze graag bewaren? Log dan in op uw account bij mijn.wierdenenborgen.nl, ga naar Mijn Pagina en klik door naar uw reactieoverzicht. U kunt de webpagina met het overzicht afdrukken.

Dagelijks nieuw woningaanbod

Op WoningNet Boven Groningen krijgt u dagelijks nieuw woningaanbod. Elke woning staat minimaal 7 dagen op de website en in de woningadvertentie staat hoe lang u nog kunt reageren. De reactietermijn voor een woning verloopt daardoor niet meer standaard op woensdag.

U mag steeds twee actuele reacties hebben op ons reguliere woningaanbod. Een reactie is actueel totdat de reactietermijn van die woning sluit. Nadat de reactietermijn is gesloten kunt u direct op een andere woning reageren. Op deze manier kunt u vaker reageren op woningen. Wilt u niet elke dag het woningaanbod bekijken? Dan is één vaste dag in de week ook genoeg om geen woningen te missen.

Overzicht