Tooltip content here Menu

Kamers met Aandacht voor jongeren gezocht

Geplaatst op dinsdag 15 oktober 2024

Huur jij in de gemeente Het Hogeland of Groningen een woning van Wierden en Borgen en heb je ruimte vrij in jouw huis en hart? Verhuur dan een kamer en help een jongere op eigen benen te staan. Het levert jullie beiden iets moois op!

Kamers met Aandacht is een organisatie die jongeren en huurders van woningcorporaties aan elkaar koppelt

Kamers met Aandacht is een organisatie die jongeren en huurders van woningcorporaties aan elkaar koppelt. Als verhuurder bepaal je zelf hoeveel ‘aandacht’ je wil bieden. Samen met de coördinator bespreek je hoe dit gebeurt. Denk aan af en toe samen een hapje eten of helpen met de administratie. Jongeren kunnen op hun beurt iets terugdoen. Dit kan bijvoorbeeld met een klusje in huis, de hond uitlaten of boodschappen halen. Zo ontstaat er voor beiden een win-winsituatie!

Wierden en Borgen werkt binnenkort mee aan Kamers met Aandacht

“Kamers met Aandacht helpt jongeren op weg naar zelfstandigheid”, laat Geja Hagedoorn van Wierden en Borgen weten, ”Door het voor onze huurders mogelijk te maken om een kamer te verhuren aan deze jongeren, helpen we hen een goede start te maken. Als sociale huisvester dragen we dit initiatief een warm hart toe”. 

Coördinator Annelies Bondo van Kamers met Aandacht vult aan: “Alle jongeren verdienen een stabiele basis waarin ze het gevoel hebben dat zij er mogen zijn. Zo kunnen ze stappen zetten en hun eigen leven vormgeven. Als samenleving kun je om deze jongeren heen staan. Doe dat vooral ook. Dat, is Kamers met Aandacht!”

Meer weten?

Kijk hier voor meer informatie over Kamers met Aandacht en de voorwaarden die Wierden en Borgen hier aan stelt.

Kamers Met Aandacht Lisette (Links) Verhuurt Een Kamer Met Aandacht “Ik Vind Het Fijn Jongeren Net Dat Steuntje In D
Kamers Met Aandacht Een Kopje Thee, Een Luisterend Oor Of Af En Toe Samen Koken