WoningNet Boven Groningen

Sinds 3 maart 2020 bieden wij onze woningen in de gemeenten Het Hogeland, Loppersum, Westerkwartier en de voormalige gemeente Ten Boer aan op www.woningnetbovengroningen.nl. Wij hebben alle accounts overgezet naar de nieuwe website, om uw account te blijven gebruiken moet u dit account activeren. Volg daarvoor het volgende stappenplan:

  1. Ga naar www.woningnetbovengroningen.nl.
  2. Klik rechts bovenin op inloggen.
  3. Klik in het nieuwe venster op wachtwoord vergeten.
  4. Op het nieuwe scherm krijgt u het verzoek uw gebruikersnaam in te voeren. Dit is het registratienummer dat u op 3 maart 2020 van ons per mail ontvangen heeft. Het registratienummer begint altijd met de getallen 46.
  5. Nadat u bovenstaande stappen heeft doorlopen, krijgt u een mail van WoningNet met het verzoek om een nieuw wachtwoord aan te maken. Klik op de blauwe link in de mail en voer een nieuw wachtwoord in.
  6. Nadat u uw nieuwe wachtwoord heeft ingevuld en bevestigd klikt u op ‘inloggen’.
  7. U kunt inloggen met uw gebruikersnaam (uw registratienummer) en het nieuwe wachtwoord dat u bij stap 5 heeft aangemaakt.
  8. Woningnet vraagt u vervolgens eenmalig of u uw e-mailadres wilt gebruiken als gebruikersnaam. Dit is niet verplicht. Dit is uw eigen keuze. Doet u dit niet? Dan zult u ook de volgende keer moeten inloggen met uw registratienummer. Bewaar uw registratienummer dus goed.

Let op: heeft u ook een account op WoningNet Groningen? Dan krijgt u niet de keuze om een e-mailadres in te vullen. U blijft dan automatisch inloggen met uw registratienummer.

U bent nu ingelogd op WoningNet Boven Groningen

Als u alle 9 stappen succesvol heeft doorlopen is het belangrijk dat u uw profiel goed controleert. Kijk of alle persoonlijke gegevens goed staan ingevuld. U vindt uw gegevens terug bij het kopje ‘mijn account’ onder ‘mijn profiel’. Als alle balkjes groen zijn, betekent dit dat uw profiel compleet is.