Uitschrijven

Heeft u een sociale huurwoning geaccepteerd van Wierden en Borgen? Dan vervalt uw inschrijving bij WoningNet. Wilt u op een later moment voor een andere woning van Wierden en Borgen in aanmerking komen? Schrijft u zich dan opnieuw in via www.woningnetbovengroningen.nl.

Vraag en antwoord

Hoe kan het dat ik ben uitgeschreven als woningzoekende?

Als u een woning van ons accepteert, schrijven wij u uit als woningzoekende. Ook als u niet reageert op een woningaanbieding schrijven we u uit. Uw inschrijving is een jaar geldig. Elk jaar moet u uw inschrijving verlengen. Wij nodigen u per e-mail uit om uw inschrijving te verlengen. Reageert u niet? Dan ontvangt u van ons een e-mail waarin staat dat u bent uitgeschreven.

Vervalt mijn inschrijving als ik een woning accepteer?

Ja, nadat u een woning heeft geaccepteerd schrijven wij u uit als woningzoekende. Uw opgebouwde inschrijftijd vervalt dan ook. Wilt u later voor een andere woning van Wierden en Borgen in aanmerking komen? Dan moet u zich opnieuw bij ons inschrijven.

Hoe kan ik mij uitschrijven als woningzoekende?

Log in en klik bij Mijn account op Profiel. Aan de rechterkant ziet u direct de knop om zich uit te schrijven. Let op! Als u actuele en/of lopende reacties heeft, kunt u zich niet uitschrijven. U kunt het later nog eens proberen of u kunt uw actuele reacties intrekken via Mijn reacties. Zodra de woningen bij uw lopende reacties definitief verhuurd zijn, worden de woningen getoond bij uw historische reacties. Hierna kunt u zichzelf uitschrijven via de website bij Mijn account.

Als u een doorlopende machtiging heeft afgegeven en u niet wilt dat er verlengingskosten worden afgeschreven, dan kunt u zichzelf voor de einddatum van uw inschrijving uitschrijven.

Houd er rekening mee dat uw opgebouwde inschrijfduur vervalt als u zich uitschrijft. Inschrijf- of verlengingskosten die al betaald zijn, worden niet terugbetaald.

Wanneer word ik uitgeschreven bij WoningNet of WoningNet Boven Groningen?

U wordt uitgeschreven als: 

  •        u een sociale huurwoning accepteert van Wierden en Borgen;
  •        u een sociale huurwoning accepteert van een Groninger corporatie (WoningNet Groningen);
  •        u de inschrijfkosten niet betaalt;
  •        u de verlengingskosten niet betaalt;
  •        u zelf heeft aangegeven dat u uitgeschreven wilt worden.