Hulp bij geldzaken: Voorzieningenwijzer

Voor huurders uit de gemeente Groningen bieden we samen met de gemeente Groningen de Voorzieningenwijzer aan: Bespaar gemiddeld €600,- op uw vaste lasten. Doe gratis mee met de VoorzieningenWijzer. Ontdek of u nog geld kunt besparen op uw vaste lasten. Wellicht hebt u recht op meer toeslagen of subsidies dan u weet. Of misschien loont het om over te stappen van zorgverzekering of energieleverancier. Zoek het samen met ons uit!

Wat is De VoorzieningenWijzer?
Medewerkers van De VoorzieningenWijzer geven financieel advies. Zij weten precies waar u recht op hebt en hoe u geld kunt besparen. Als u dat wilt kijken ze met u of u nog ergens voordeel mee kunt halen.

Hoe werkt het?
Heeft u interesse? Dan kunt u dat bij Wierden en Borgen aangeven en maken wij een afspraak voor u. U kunt ook zelf gratis en vrijblijvend een afspraak maken via 088 - 116 97 97 (op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur) of via contact@devoorzieningenwijzer.nl.Een medewerker van De VoorzieningenWijzer neemt contact met u op om een afspraak te maken. De medewerker komt graag bij u langs, of spreekt met u af op een (coronaveilige) plek bij u in de buurt.
Hij of zij stelt u vragen om te kijken of u geld kunt besparen.

  • Maakt u gebruik van alle minimaregelingen van de gemeente?
  • Maakt u gebruik van alle toeslagen van de Rijksoverheid?
  • Krijgt u geld terug als u aangifte Inkomstenbelasting doet?
  • Kunt u overstappen naar een gunstigere energieleverancier?
  • Is het verstandig om over te stappen naar een andere zorgverzekering?

Als u dat wilt, kan deze medewerker ook meteen zaken voor u regelen. Alles wat er wordt besproken blijft tussen u en deze medewerker. De informatie wordt niet gedeeld met Wierden en Borgen.

Wat kost het u?
Niets. Een adviesgesprek met een medewerker van De VoorzieningenWijzer is gratis.

Meer informatie over De VoorzieningenWijzer?
Check www.devoorzieningenwijzer.nl of bel 088 - 116 97 97 (op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur) of mail naar contact@devoorzieningenwijzer.nl.

Huurders uit andere gemeenten
We verkennen op dit moment de mogelijkheden om de Voorzieningenwijzer ook aan te kunnen bieden voor huurders uit andere gemeenten. Dat is nu helaas nog niet het geval.